mocador-llibret-2011-2

La filosofia del grup FALLES I+E és voler aportar al món de les Falles alguna cosa més. És a dir, no ser una falla més. la típica falla del pirata o la mamelluda. Una falla que destaque, bé siga per concepte, per estètica, per desenvolupament, per idea. Una falla que pot fer el seu concurs de paelles o el seu campionat de truc, però que fa coses diferents que aporten a la festa.

Actualment al grup estan les comissions de Castielfabib, Lepanto-Guillem de Castro, Plaça de Jesús i Avinguda Blasco Ibáñez de Carlet i ara la FALLA EL MOCADOR i Nou Campanar.

Els objectius de les Falles I+E.

Es pot resumir en la frase de la nostra pàgina de Facebook “FEM FALLES AMB UNA SOLA INTENCIÓ: INNOVAR”. Bàsicament, volem donar visibilitat a estes falles “raretes” que moltes vegades són invisibles per als fallers i els visitants. Volem “normalitzar” el fet de que existeixen falles amb inquietuts conceptuals, estètiques i en materials. Volem demostrar que planten falles, però també art, i que la innovació ha de ser un procés natural dins de la creació d’una falla.

“(SOM)Iguals però (SOM)Diferents”, eixe és el lema de Falles I+E, en la qual ja hi ha representació de Sagunt.