Torrent va exaltar durant el cap de setmana passat a les seues Falleres Majors de 2015. Ester Veguer Montoro i Maria Bartual Fernández van rebre la banda de mà de l’alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado. L’auditori de Torrent es va vestir de gala el dissabte per a transportar a la gent al món del teatre clàssic, mentres que el diumenge es va convertir en un “espill màgic” per a jugar amb llums i ombres.

Torrent2015_6

El dissabte a la nit va ser el torn d’Ester Veguer. El O.A.M. de Junta Local Fallera va desenvolupar en espectacle pensat en la protagonista, amant del teatre i component del grup de teatre amateur Club del Teatre de Torrent, els que van participar, simulant una companyia ambulant encarregada de muntar l’escenari mentres es rebia el públic en la sala. Un monologue amb tints shakesperians i referència a Calderón de la Barca, van unir el “ser o no ser faller” amb la “vida és somni” i la manera de fer-los realitat en la festa fallera. La fantasia de la companyia Decopivolta Teatre amb jocs interpretatius i circenses van omplir de màgia i de teatralitat elegant l’Auditori abans de l’aparició de la Fallera Major de Torrent que lluïa un llampazo, de nom “Alcàsser” en color mandarina. La mantenidora de l’acte va ser la periodista Montse Català, qui va destacar els atributs d’Ester i va ressaltar especialment a les seues companyes de regnat, la Cort d’Honor.

Torrent2015_2

En aquest acte va estar present la màxima representant de la festa josefina del Camp de Morvedre, María Moliner Rodríguez, acompanyada pel vicepresident d’esports de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Ruben Lucas. També varen assistir les acabades de proclamar Falleres Majors de València, Estefanía López i Maria Donderis, les Belleas del Foc d’Alacant, les Reines de les Festes de Segorbe, i altres juntes locals.

 

Torrent2015_1

 

Torrent2015_3

L’endemà va ser el torn de les infantils, un dia que estava esperant la nova Fallera Major Infantil de Torrent, María Bartual, des que va ser nomenada com màxima representant d’aquesta junta local. L’acte va ser molt paregut al del dia anterior i en ell va estar present la Fallera Major Infantil de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Ada Fraj López, al costat del vicepresident primer, Vicente Martí.

Torrent2015_5

Torrent2015_4