Falles de Sagunt

Festa d’Interés Turístic Nacional

Contacte

Inici – Contacte

Contacta amb nosaltres

Si vols contactar amb nosaltres per a resoldre qualsevol dubte, compartir informació de la teua comissió, ampliar informació o enviar-nos qualsevol tipus de suggeriment, pots fer-ho a través del següent correu. Estarem encantats d'atendre't.

  Su nombre (requerido)

  Su e-mail (requerido)

  Asunto

  Su mensaje

  En compliment de l’establit en el Reglament Europeu 2016/679 i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de decembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que, mitjançant l’emplenament del formulari de contacte, les seues dades personals quedaran incorporats i seran tractats en un fitxer automatitzat denominat Portal Web, titularitat de Federació Junta Fallera de Sagunt amb la finalitat de poder gestionar la seua sol·licitud.
  Federació Junta Fallera de Sagunt es compromet a tractar de forma confidencial les dades de caràcter personal facilitats i a no comunicar o cedir aquesta informació a tercers.
  Vostè podrà de forma lliure i voluntària facilitar la informació que se li demana en els formularis excepte en els camps que apareixen com a obligatoris. La no introducció de la informació sol·licitada com a obligatòria podrà tenir com a conseqüència que no puga atendre’s la seua sol·licitud.
  Així mateix, li informem de la possibilitat que té d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seues dades de caràcter personal de forma presencial en les oficines de Federació Junta Fallera de Sagunt, acompanyant còpia de DNI, o bé mitjançant correu postal dirigit a: Plaça Tirant lo Blanc S/N 46520 Port de Sagunt- València.

  Les Falles, Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO

  Cerca

  Calendari

  © 2023 ZapInformática