Falles de Sagunt

Festa d’Interés Turístic Nacional

Visita de la delegació oficial de Federació Junta Fallera de Sagunt a la Targa Cecina

 

Des del 2 al 10 de setembre, la delegació oficial de la Federació Junta Fallera de Sagunt, encapçalada per les Falleres Majors,Núria Bueno i Caballero i Carla Boix i Sarió , va visitar la ciutat italiana agermanada amb Sagunt, Cecina, per a gaudir de les activitats organitzades per l’Associazione Targa Cecina, entitat agermanada també amb l’associació festiva comarcal.

 

 

Les màximes representants de la festa  josefina del Camp de Morvedre, han estat acompanyades pel Vicepresident d’Agermanament,Óscar Gómez i el Vicepresident de Comunicació de FJFS,Salva Sebastián, encara que durant l’últim cap de setmana es va incorporar també el President Executiu de FJFS, Ramón Jarque. .A més, dins de la comitiva també es trobaven representants de les comissions La Palmereta, Teodoro Llorente i Vila de Faura.

 

 

 

 

Dins del programa d’activitats en les quals van participar la delegació fallera del Camp de Morvedre cal destacar la seua presència en actes com el Canta Targa, els balletos, la Torta Cecina i el concurs de paelles.

 

 

A més, van compartir les jornades amb els representants de l’Associazione  Targa Cecina, el seu president, Domenico  Giampà , la Madrina Anita Anselmi i  l’Alfiere,Andrea Pillonca i van poder conéixer diverses ciutats de la Toscana italiana.

La comitiva fallera va participar durant la jornada de la Mini Targa on van poder gaudir de la carrera infantil així com de la primera desfilada dels carros de les set riones que, actualment, formen part de l’Associazione Targa Cecina. La jornada del diumenge dia 10 de Setembre es va realitzar la segona desfilada dels carros i la carrera dels adults, la Targa, que van tancar les festes de la ciutat Toscana.

 

 

 

 

Novetats recents

Les Falles, Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO

Cerca

Calendari

© 2023 ZapInformática