LuisCendoyaArtistas18_1

La falla Luis Cendoya de Port de Sagunt ja ha fet públics els noms dels artistes encarregats de realitzar els seus monuments fallers per a aquest exercici 2018-2019. En aquesta ocasió, aquesta comissió de la ciutat ha decidit renovar a Antonio Andrés Sánchez per a la realització de la seua falla infantil i fitxar a Arturo Vallés per a realitzar l’adulta.

Així doncs, la falla Luis Cendoya plantarà, per primera vegada, un projecte d’Arturo Vallés, conegut artista del Camp de Morvedre amb una àmplia experiència plantant no solament en Port de Sagunt sinó també en importants comissions falleres de València, com és el cas de Bisbe Amigó-Conca, on l’any passat va aconseguir el segon premi de la categoria 1ªB.

D’aquesta manera, es posa punt final a la relació de Luis Cendoya amb el seu anterior artista, Vicente Andrés, després d’una última etapa de set anys plantant en la plaça 1º de maig on ha aconseguit set primers premis en la secció primera de la Federació Junta Fallera de Sagunt. «Per a nosaltres ha sigut un plaer el poder comptar amb el treball de Vicente Andrés durant tants anys. Hem plantat unes falles que han agradat molt a la ciutadania i amb el qual hem fet un recorregut per la història de Port de Sagunt i de la seua siderúrgia. Seran falles que quedaran en la retina de molta gent del poble», ha explicat el president d’aquesta longeva comissió de la ciutat, Héctor Sancho.

D’altra banda, Luis Cendoya ha decidit renovar la seua confiança en l’artista infantil, Antonio Andrés Sánchez, qui, a més, també és membre de la pròpia comissió en la qual plantarà la seua cinquena falla consecutiva després d’haver-hi aconseguit, el passat exercici faller 2017-2018 un segon premi en la secció primera, així com el guardó a la millor pintura.