Falles de Sagunt

Festa d’Interés Turístic Nacional

<!--:es-->La A.C. Falla la Marina presente en los X Premios ONCE Solidaridad Fallera<!--:--><!--:va-->La A.C. Falla la Marina present en els X Premis ONCE Solidaritat Fallera<!--:-->

La A.C. Falla La Marina junto con otras comisiones del Camp del Morvedre estuvo nominada a los X premios ONCE de Solidaridad Fallera y presente el pasado 5 de mayo en el Palau de les Arts, en la Gala Solidaria organizada por Junta Central Fallera y la ONCE.

MARINA-ONCE18

Con estos premios La Organización Nacional de Ciegos Españoles (ONCE) ha querido reconocer del trabajo realizado por las comisiones falleras que dedican parte de su tiempo y esfuerzo a construir una sociedad más solidaria y accesible para todos.

L’A.C. Falla la Marina junt amb altres comissions del Camp del Morvedre va estar nominada als X premis ONCE de Solidaritat Fallera i present el passat 5 de maig en el Palau de les Arts, en la Gala Solidària organitzada per Junta Central Fallera i l’ONCE.

MARINA-ONCE18

Amb estos premis L’Organització Nacional de Cegos Espanyols (ONCE) ha volgut reconéixer del treball realitzat per les comissions falleres que dediquen part del seu temps i esforç a construir una societat més solidària i accessible per a tots.

Novetats recents

Les Falles, Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO

Cerca

Calendari

© 2023 ZapInformática