La falla El Tronaor de Sagunt per primera vegada ha plantat una Creu de Maig. Aquesta creu va estar manufacturada amb materials sostenibles, que van arreplegar els fallers més xicotets de la comissió. L’acte va estar presidit per la Fallera Major de la comissió de l’any 2017, Maite Vélez de Guevara, i pel president per a aquest nou exercici Jorge Javier Murciano.

CruzMayoTronaor17_14 CruzMayoTronaor17_2

 

A aquest esdeveniment organitzat per El Tronaor, van acudir les màximes representants del Camp de Morvedre, Raquel Martín i Ana Isabel Dorado, així com els seus acompanyants, el vicepresident de Comunicació i Relacions Públiques, David Pardo, i la delegada de Falleres Majors, Rosa Romero.
Per descomptat també va acudir D. Jose Miguel que ha sigut el sacerdot encarregat de beneir la creu. Després de la benedicció de l’escultura sostenible, es va dur a terme una ofrena a la Verge dels Desemparats.

CruzMayoTronaor17_4 CruzMayoTronaor17_7

La comissió de la Falla El Tronaor organitza gran quantitat d’actes i activitats durant l’any, moltes d’elles relacionades amb el reciclatge i el Medi Ambient. En aquesta ocasió s’ha volgut complementar la festivitat de la Creu de Maig amb el respecte al Medi Ambient, per açò la creu que es va plantar dissabte passat en la plaça Cronista Chabret va ser elaborada per complet a partir de materials sostenibles.

CruzMayoTronaor17_11 CruzMayoTronaor17_16

L’acte va tenir un gran acolliment i la comissió treballarà perquè vaja guanyant en importància i plantar la seua creu de maig en els pròxims anys, convertint-se en una activitat més de referència per a la falla.