La falla Luis Cendoya de Port de Sagunt ja ha donat a conèixer als artistes que plantaran els seus monuments fallers per a aquest exercici 2017-2018. La comissió més longeva del Camp de Morvedre ha decidit renovar als seus artistes del passat any després del doblet aconseguit en la secció primera, pel que Vicente Andrés tornarà a fer la falla gran mentre que Antonio Andrés serà l’encarregat de confeccionar el monument infantil.

ArtistasLuisCendoya17_2

Així doncs, Vicente Andrés continuarà realitzant la falla gran després de “Ja podem treballar ja…” amb la qual Luis Cendoya es va alçar amb el primer premi de la secció primera, sisè primer premi que aquest artista local aconsegueix per a aquesta comissió de Port de Sagunt amb els sis monuments que ha plantat des del passat any 2011, a més d’aconseguir alguns guardons de crítica local durant aquesta etapa.

ArtistasLuisCendoya17_1

D’altra banda, Antonio Andrés tornarà a plantar en la demarcació de la plaça 1er de Maig de Port de Sagunt per quart any consecutiu després que el seu “Al so del tralarí” es convertira en la millor falla infantil de les plantades en 2017 en la secció primera. Cal recordar que, Andrés, a més d’encarregar-se de la realització d’aquest monument també és integrant de la comissió Luis Cendoya.