Les Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Raquel Martín i Genovés i Ana Isabel Dorado i Capsí, han participat aquest cap de setmana en les activitats organitzades tant per la Casa d’Aragó de Sagunt com pel Centre Cultural i Recreatiu Aragonés de Port de Sagunt per a commemorar la festivitat del seu patró, San Jorge.

SanJorgei17_ 8 SanJorgei17_ 3 SanJorgei17_ 4 SanJorgei17_ 2 SanJorgei17_ 1 SanJorgei17_ 6

D’aquesta manera, dissabte passat, 29 d’abril, les màximes representants de la festa josefina en el Camp de Morvedre van acudir a la missa que la Casa d’Aragó va dur a terme en l’església del Salvador. Les Falleres Majors van estar acompanyades pels vicepresidents de Cultura i Comunicació i Relacions Públiques, Ricardo Antonino i David Pardo, respectivament. A més, també van acudir a aquest esdeveniment els representants d’algunes comissions falleres de la comarca.

SanJorgei17_ 11 SanJorgei17_ 15 SanJorgei17_ 13 SanJorgei17_ 12 SanJorgei17_ 18 SanJorgei17_ 17

D’altra banda, l’endemà, la Fallera Major, Raquel Martín, va acudir als actes organitzats pel Centre Aragonés, al costat del delegat d’Esports de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Alberto Gómez. Així doncs, la missa es va oficiar en l’església de San José de Port de Sagunt para, posteriorment, realitzar-se un vi d’honor amb els integrants d’aquesta casa regional i representants de les entitats culturals convidades.