En la quinzena edició del premi els músics saguntins han sigut els guardonats d’enguany que seran reconeguts el dijous 15 novembre a les 20h al Consell Agrari de Sagunt coincidint amb la inauguració de la XVII Setmana Cultural.

MocadorPremioVip118_1

Parlar de la dolçaina i tabal a Sagunt, és parlar dels Germans Caballer. Des de 1980 han fet sonar, redoblar i tocar els genuïns instruments valencians. Han donat visibilitat a la música tradicional valenciana i han revitalitzat part de la nostra cultura a Sagunt. A més, han participat en diverses cercaviles del municipi, però sobretot han acompanyat durant 34 anys a la Falla Mocador en tots els actes. Però, volem destacar, la humilitat, bondat i grans persones. Per tant, tots els valors i professionalitat pròpia d’un premi com aquest, el ViP 2019. La delegada del premi Reme Hervás ens apunta: ”el passat 9 d’Octubre en la reunió per a tractar tal efecte vàrem decidir per unanimitat, ja que parlar de música tradicional valenciana és parlar dels nostres germans Caballer”

Este premi intenta donar visibilitat i reconèixer la tasca que fan persones i associacions en pro de la cultura, l’esport, les Falles, el periodisme, la música, la igualtat o la solidaritat entre altres valors socials. Alguns dels premiats ha sigut Fundació Bromera, ADEF, el futbolista Ruben Rochina, el músic Josep M. Martínez, el foto periodista Dani Tortajada o els fallers Reme Hervás o Pere Morte.