Un any més, centenars de xiquets i xiquetes van participar en les “Trobades Falleres de Faura” que es van dur a terme en aquest municipi del Camp de Morvedre diumenge passat, 4 de novembre. Gran quantitat de xicotets, tant de les comissions que formen part de la Federació Junta Fallera de Sagunt com de veïns en general, van gaudir d’una jornada d’activitats que va estar presidida per les Falleres Majors de l’entitat festiva comarcal, Paula Marrón i Pérez i Inés Miret i Herrero, acompanyades per les seues Corts d’Honor.

dav sdr

A les 10 del matí van començar les activitats programades amb l’inici del tradicional concurs de dibuix infantil que es va realitzar a l’interior del Parc de la Canaleta de Faura on els xicotets fallers van demostrar els seus dots artístics plasmant-les en un paper duent a terme dibuixos de temàtica lliure. Els guanyadors d’aquest certamen, així mateix, es donaran a conèixer en dates futures, en un dels actes que organitze la delegació de Cultura de la Federació Junta Fallera de Sagunt.

sdr sdr

Posteriorment, les comissions falleres van obrir els diversos llocs de manualitats en els quals els més xicotets van poder realitzar multitud d’activitats com a margallons, polseres, portafotos, arbres de Nadal o cucs amb taps, entre unes altres.

sdr sdr sdr sdr

Finalment, la jornada va acabar amb un dinar de germanor en el mateix Parc de la Canaleta, organitzada per la falla Vila de Faura, que van gaudir totes aquelles persones que ho van desitjar.