La taula de presidents i presidentes, encapçalada per Federació Junta Fallera de Sagunt i reunida ahir dimarts 7 d’abril telemàticament, va decidir continuar treballant per la celebració de la setmana fallera de 2020 a la nostra comarca.

Des que el passat 10 de març es coneguera l’ajornament de les Falles 2020 per part de Generalitat Valenciana, des de Federació Junta Fallera de Sagunt i les comissions que la conformen, s’ha estat buscant opcions per a la celebració de les mateixes una vegada les condicions sanitàries ho permeten.

En aquest sentit, el col·lectiu faller, pensa que, en les actuals circumstàncies, és imprudent donar una data per a la celebració de la setmana fallera 2020 fins que no es veja com evoluciona la situació.

Quan les circumstàncies ho permeten, es consensuarà una data que es remetrà a les autoritats perquè aquestes donen el vistiplau a aquesta, ja que la nova data per a la celebració de la setmana fallera 2020 no ha d’interferir ni perjudicar el desenvolupament d’altres festes locals.

Des de Federació Junta Fallera de Sagunt, volem mostrar el nostre suport a totes les famílies pels moments difícils que estan passant. Són moments molt durs per a tots i totes, però esperem que prompte vinguen temps millors i amb l’esforç de tots i totes puguem superar aquesta crisi el millor i abans possible i poder així celebrar en una data futura la setmana fallera 2020.