El jove i consolidat artista de Benifairó serà el responsable d’ambdues Falles, gran i infantil.

Ricard és Llicenciat en Belles Arts, actualment compagina l’ofici d’artista amb la docència en la Universitat Jaume I de Castelló. Màster de professor i postgrau en Educació Artística i Gestió Cultural per la Universitat de València. Des del 2019 té la titulació superior de Ceràmica Artística. L’any 2021 farà deu anys plantant Falles.

MocadorArt20

“Amb esta renovació són 5 anys d’ART, d’alegries i estima. Gaudim d’un estil únic, poc convencional i ple de color amb acabats sublims. Les seues Falles són poesia.” Ens apunten des de la comissió saguntina.

Per altra banda, Ricard es mostra il·lusionat amb un nou repte que de segur no ens deixarà indiferents i que tornarà a delectar al respectable amb una evolució i innovació del seu impecable estil. En paraules de Ricard: “En aquests moments de consternació i dol, hem de saber traure allò millor que tenim de nosaltres, i fer-ho essencialment amb els altres, tindre al capdavall “vocació còsmica” o dit d’altra manera “creació d’infantesa”; és a dir, creure amb els nostres anhels i desitjos amb tota la sensibilitat que la nostra ànima siga capaç de fer, projectant-nos en el demà que serà la vida d’un ahir , que recuperarem prompte o tard. Per això les falles 2020 es mantenen latent fins al seu dia i mentrestant deixen pas a un nou any amb la força més gran i implicació possible que per part meua com a artista i des d’El Mocador aportem a la cultura valenciana, des de l’art efímer .”

Des de la Falla Penya El Mocador volem enviar un missatge d’ànim i esperança a la societat. Agrair a tots els col·lectius que lluiten per les persones, molt especialment als nostres sanitaris. Tornarem!