Dimarts passat es va tancar el termini de presentació de candidatures per a les Corts d’Honor de les quals seran les noves Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt de l’exercici 2016-2017, Raquel Martín i Genovés i la xicoteta Ana Isabel Dorado i Capsí. cal recordar que cada Cort d’Honor està formada per sis integrants: quatre de les cuals són triades pels sectors en els quals es divideixen les comissions de la comarca i dues que aporta cada màxima representant.

D’aquesta manera, Raquel Martín i Genovés ha triat a dues falleres de la seua comissió, Eduardo Merello, per a acompanyar-la com són Rafaela Arenas i Chica i Ruth Landete i Martínez. Pel sector I ha sigut triada Edith Santibáñez i Muñiz, també d’Eduardo Merello, pel sector II Marta Vedriel i Cañaveras de la Palmereta, pel sector III Cristina Rodríguez i Díaz d’Eduardo Merello i pel sector IV Nayara García i Broch de la Palmera.

Per la seua banda, Ana Isabel Dorado i Capsí ha triat a Naima Jombeili i García de la comissió La Victòria i María Navili i Martínez de la falla Plaça Rodrigo. Pel sector I ha sigut triada Aroa Parra i Domingo, també de Plaza Rodrigo, pel sector II Enedina García i García de Teodoro Llorente, pel sector III Maeva Sotoca i Sánchez d’Avinguda i pel sector IV Carla Verdugo i Rubio que pertany a la falla Els Vents.