Les Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt (FJFS), Beatriz Alós i García i María Villar i Cayuela, van participar en la inauguració de la Fira del Comerç i Turisme de Port de Sagunt que es va dur a terme divendres passat, 27 de maig, i on van estar acompanyades del president de l’entitat fallera comarcal, Rafael Burgos, i el vicepresident d’Esports, Rubén Lucas.

L’Associació de Comerciants i Professionals Port Sagunt (ACPS) és l’encarregada, des de fa 23 anys, d’organitzar aquesta fira que s’ha convertit en tot un referent en la capital del Camp de Morvedre. En la inauguració, a més del president de ACPS, Marcelo Quadres, també va estar present el regidor de Comerç i Mercats, Sergio Moreno, així com altres edils de la corporació municipal saguntina com Concha Peláez, Maribel Sáez, Miguel Chover, Manuel González o Sergio Paz, entre uns altres.

Aquesta fira comercial, que va estar situada en el Triangle Umbral fins a diumenge passat, estava composta d’un centenar de parades on els visitants podien adquirir diversos productes en els al voltant de 2.000 metres quadrats que ocupava la mateixa. A més, enguany, com a novetat, també comptava amb una ambientació especial amb temàtica marinera.

FERIACOMERCIO16_1