Proclamacion163

Proclamacion164

Proclamacion165

Proclamacion166

Proclamacion167

El saló de plens de l’Ajuntament de Sagunt va acollir divendres passat, 16 de setembre, l’acte de Proclamació de les Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Raquel Martín i Genovés i Ana Isabel Dorado i Capsí. Es tracta del primer acte oficial de les noves representants de la festa josefina les qui van compartir aquesta jornada amb les seues respectives Corts d’Honor i amb les seues antecessores, Beatriz Alós i García i María Villar i Cayuela, així com amb el món de les falles en general.

Proclamacion168

Proclamacion169

Proclamacion1610

Proclamacion1611

Proclamacion1612

En primer lloc, el palau consistorial saguntí va rebre a les dotze integrants de les Corts d’Honor. Les xicotetes María Navili i Martínez, Aroa Parra i Domingo, Naima Jombeili i García, Maeva Sotoca i Sánchez, Carla Verdugo i Rubio i Enedina García i García, així com a les adultes Cristina Rodríguez i Díaz, Marta Vedriel i Cañaveras, Ruth Landete i Martínez, Edith Santibáñez i Muñoz, Nayara García i Broch i Rafi Arenas i Chica.

Proclamacion1613

Proclamacion1614

Proclamacion1615

Proclamacion1616

Posteriorment, les mirades es van centrar en les dues persones que s’anaven a convertir en les noves Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt. D’aquesta manera, Ana Isabel Dorado i Capsí va entrar en el saló de plens de l’Ajuntament de Sagunt acompanyada pel vicepresident d’assumptes generals, Miguel Huguet, mentre que la seua homòloga adulta, Raquel Martín i Genovés, va fer el propi al costat del president, Rafael Burgos.

Proclamacion1617

Proclamacion1618

Proclamacion1619

Proclamacion1620

Com és ja tota una tradició, va ser l’Alcalde de Sagunt, Francesc Fernàndez, l’encarregat de proclamar a les noves representants de la festa josefina, a més de lliurar-los sengles quadres commemoratius i les pintes amb l’escut de la ciutat gravat amb les quins s’obsequia a les Falleres Majors des de l’any 2010. De la mateixa manera, el president de la corporació municipal saguntina també va fer lliurament dels seus diplomes acreditatius a les dotze integrants de les Corts d’Honor.

Proclamacion1624

Proclamacion1625

L’acte, al que va acudir l’alcalde de Gilet, Salvador Costa, així com regidors de l’Ajuntament de Sagunt, va finalitzar amb tot el públic que abarrotava el saló de plens cantant els Himnes de Sagunt i de la Comunitat Valenciana.