El tenor David Montolío i Torán s’encarregarà de posar el fermall d’or de l’exaltació de les Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt 2016-2017, Raquel Martín i Genovés i Ana Isabel Dorado i Capsí, que es durà a terme dissabte que ve, 17 de setembre, a partir de les 18 hores en el Teatre Romà de Sagunt. El tenor posarà veu a l’Himne de Sagunt i a l’Himne de la Comunitat Valenciana que tancaran aquest important esdeveniment dins del calendari faller.

FFMMsCartel16

David Montolío, nascut a València en 1974, es va iniciar en la música i el cant, sent encara un xiquet, de la mà del seu oncle, el músic turolense Miguel Ángel Torán, per posteriorment, estudiar cant i interpretació amb Ramón Cercós i, des de 2008, té com a mestre de cant i repertorista al músic italià Lorenzo Petri. Ha cantat, com a solista, amb acreditats conjunts com l’Orquestra de la Banda Primitiva de Llíria, l’Orquestra de cambra José Perpinyà de Sogorb o la Banda Municipal de Rubielos de Mora, entre uns altres.

DavidMontolio

Així mateix, ha tingut l’oportunitat de cantar al costat de grans intèrprets del món de la lírica com les sopranos valencianes Amparo Navarro i María Rivera, l’equatoriana Sara Savag, la italiana Verónica Robert o la famosa mezzosoprano búlgara Eugenia Dundekova. A més, com a solista, ha actuat en importants escenaris com el Palau de la Música de València, el Teatre Romà de Sagunt o el Teatre Arriaga de Bilbao, entre uns altres.