Raquel Martín i Genovés i Ana Isabel Dorado i Capsí, les qui en el mes de setembre es convertiran en les noves Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt de l’exercici 2016-2017, continuen amb les visites als indumentaristes oficials que les vestiran per al dia de la Crida. En aquesta ocasió, la màxima representant infantil de les falles de la comarca ha acudit a les instal·lacions de la signatura L’ú i dos d’indumentària valenciana qui serà l’encarregada de confeccionar el seu vestit.

Indumentaristas2016v2_00003

D’altra banda, tant Raquel com Ana Isabel i les seues respectives Corts d’Honor han sigut obsequiades amb un ventall, cortesia de Abanikatevalencia, així com amb un porta ventall personalitzat per a cadascuna d’elles, regal de Textures. Les catorze falleres van acudir a les dues signatures a recollir aquests obsequis tan especials per a elles.

Cal recordar que, a més d’aquestes empreses, també són indumentaristes oficials Gironés-Vila, que obsequia les teles que lluiran en el dia de la Crida, Alan Indumentària que aporta les manteletes o Margarita Vercher els cancans. Així mateix, les pintes que lluiran seran d’Artesania Castillo mentres que a la Fallera Major 2017, Raquel Martín, li confeccionaran el seu vestit en Aguas de Marzo.

Indumentaristas2016v2_00002