CenaFertiberia_16_1

Més de 200 persones es van donar cita en els Salons Mar Blau de Canet d’en Berenguer per a participar en el tradicional sopar de tancament de temporada del Fertiberia Handbol Port Sagunt així com en la gala “Espartanos Rojiblancos 2016″. Entre els assistents cal destacar la presència de les Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Beatriz Alós i García i María Villar i Cayuela, que van estar acompanyades pel president de l’entitat fallera, Rafael Burgos, i la secretària general, Nathalie Martín.

De la mateixa manera, també va fer acte de presència l’alcalde de Sagunt, Francesc Fernández, així com representants d’altres partits polítics de la localitat, i els presidents de les federacions, tant espanyola com valenciana, d’handbol així com directius del club, com el seu president, Juanjo Bataller.

Com han informat des d’aquesta entitat esportiva de la ciutat, Fernández, va destacar en el seu discurs que «el Fertiberia Handbol Port Sagunt demostra que els miracles no existeixen, la qual cosa existeix és humilitat, esperit de sacrifici i ganes de treballar»