Les festes patronals de Sagunt ja han començat. Dijous passat, 14 de juliol, es va dur a terme la inauguració del recinte firal, acte al que van acudir les Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Beatriz Alós i García i María Villar i Cayuela, que van ser les encarregades de tallar la cinta inaugural al costat del president de la Federació de Penyes de Sagunt, Ricardo Meliá. Les màximes representants de la festa josefina del Camp de Morvedre van estar acompanyades pel president executiu, Rafael Burgos, i el vicepresident de comunicació, David Pardo.

FiestasSagunto_16_2

FiestasSagunto_16_1

FiestasSagunto_16_3

FiestasSagunto_16_4

 

En aquesta inauguració també van estar presents l’alcalde de Sagunt, Francesc Fernández, la regidor de Festes, María Giménez, així com altres edils de la corporació municipal saguntina, tant de l’equip de govern com de l’oposició, a més de representants de la Casa d’Andalusia i de la Federació de Penyes de Port de Sagunt, comitiva encapçalada pel seu president, Manuel Bonaque.

FiestasSagunto_16_5

Però aquest no va ser a l’únic acte que van acudir les Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt posat que aquest passat dissabte, 16 de juliol, també van acudir a la tradicional xopà i tró d’avís que marca l’inici oficial d’aquests festejos. D’aquesta manera, Beatriz Alós i María Villar, acompanyades pels vicepresidents David Pardo i Aitor Muñoz, van acudir a l’Ajuntament de Sagunt des d’on es duu a terme aquest important esdeveniment per als penyistes i veïns del nucli històric sagunti.

FiestasSagunto_16_6

FiestasSagunto_16_7

FiestasSagunto_16_8

FiestasSagunto_16_9

FiestasSagunto_16_12

FiestasSagunto_16_11

FiestasSagunto_16_10

Al crit d’ “Aigua, Aigua”, molts van ser els ciutadans que es van congregar enfront de les portes del palau consistorial sagunti per a gaudir d’aquest acte que, a més, també marcava el tret dels esdeveniments taurins en la capital de la comarca que s’allargaran durant tota aquesta setmana