La delegació d’Esports de la Federació Junta Fallera de Sagunt continua amb les diverses competicions esportives durant els caps de setmana d’aquest mes de desembre. D’aquesta manera, divendres passat, dia 2, es va dur a terme la final del campionat de bitlles, on es va imposar la parella de la falla Plaça Mare Nostrum, quedant en segon lloc La Palmereta, en tercer la falla La Vila i en quarta posició El Tabalet.

Bolos_16 (1)

Bolos_16 (2)


Així mateix, durant aquests dies també s’ha dut a terme, en el Museu Faller de la Federació Junta Fallera de Sagunt, la competició de dards que va aconseguir vèncer un integrant de la falla Els Vents de Port de Sagunt seguit d’un membre de la comissió Avinguda i sent El Palleter la que va completar el podi.

Dardos_16 (1)

Dardos_16 (2)Finalment, el matí del dissabte, 3 de desembre, es van disputar les finals del campionat de pàdel. Així doncs, en la lluita pel primer lloc es van enfrontar les falles El Palleter i Eduardo Merello, aconseguint la victòria la primera d’elles; d’altra banda, en la final de consolació va aconseguir imposar-se la comissió Luis Cendoya, que s’ha alçat amb la tercera posició d’aquesta competició, per davant de la falla El Mocador.

Padel_16 (1)

Padel_16 (2)