EleccionPresi22_1EleccionPresi22_2

Ramón Jarque i Ferrer ha sigut elegit com a nou president de Federació Junta Fallera de Sagunt (FJFS) per als pròxims exercicis fallers 2022-2024. L’elecció s’ha produït en la reunió extraordinària de presidents que ha tingut lloc hui dimarts 3 de maig en el Museu Faller. El nou representant de l’entitat fallera comarcal ha rebut 29 vots a favor i 1 en contra.

Ramón Jarque és faller de l’A. C. Falla Xurruca-Hispanitat des de fa 19 anys, sent president d’aquesta comissió en els anys 2017 i 2018 i vicepresident de FJFS durant la presidència de Jaime Gil. Hem de recordar que Ramón ha sigut l’únic candidat per a ostentar el càrrec de president i el passat 26 d’abril va presentar, en un acte públic celebrat en el Museu Faller, la seua candidatura, projecte i executiva. Una executiva que compta amb moltes cares noves en Federació, però no així en el món faller. A més, Ramón va explicar la seua intenció d’aportar joventut a aquest projecte que encapçala per als pròxims anys. I per a això va dir, no li falta il•lusió i ganes de treballar per i per a totes les falles del Camp de Morvedre. També va comentar que la seua executiva és molt àmplia, amb 38 membres i representativa dels 4 sectors que formen Federació, Sagunt, Port, Gilet i Faura.

En la reunió també s’han obert els sobres de candidates a Falleres majors, havent-hi 4 candidatures a Fallera Major i 1 a Fallera Major Infantil.