La casa de cultura de Port de Sagunt va acollir dissabte passat 30 d’abril l’acte de comiat de les Falleres Majors de Federació Junta Fallera de Sagunt 2020, Sandra Ordiñaga i Aitana Sánchez, així com de les seues corts d’honor.

L’acte va reunir les 30 comissions del Camp de Morvedre i es van donar cita representants tant del 2020 com del 2021, els dos exercicis en els quals Sandra i Aitana han regnat al Camp de Morvedre.
I és que, la pandèmia ha fet que el regnat de Sandra i Aitana haja sigut el més llarg de la història de les falles, ja que es va iniciar en 2020 i ha sigut en 2022 quan ha arribat a la seua fi.

Si habitualment l’últim acte oficial de les màximes representants falleres és emotiu, en aquesta ocasió ho ha sigut més si cap per tot el viscut en aquests dos últims anys.

A la cita van acudir amics i familiars de Sandra i Aitana per a acompanyar-los en aquesta especial cita, així com l’Alcalde de Sagunt, Darío Moreno i la regidora de Festes i Cultura Popular, Asun Moll, així com regidors i representants del consistori saguntí.

Despedida22_1 Despedida22_3

L’acte va incloure els discursos per part de les Falleres Majors i Presidents de les comissions, així com de les integrants de les corts d’honor de Sandra i Aitana, que els van dedicar paraules d’agraïment i afecte per tot el viscut durant aquest temps compartit. A continuació van ser l’edil Asun Moll, el President Executiu de Federació, Jaime Gil i l’Alcalde de Sagunt, Darío Moreno els encarregats de dirigir unes paraules a Sandra i Aitana, recordant moments del seu regnat.

Després dels discursos, se’ls van entregar uns quadres recordatoris del seu any, de la mà del President Executiu i el Vicepresident General, Paco Giménez.

El punt i final el van posar les mateixes Aitana González i Sandra Ordiñaga, en prendre la paraula per a acomiadar-se i agrair a tots aquells que els han acompanyat en aquest regnat diferent, però al seu torn, segur, que inoblidable.

En finalitzar l’acte es va gaudir d’un castell de focs artificials en el recinte del Forn Alt de Port de Sagunt i la vetlada es va tancar amb un sopar per a tots els assistents en el restaurant l’Hort de Santa María al Puig.