Quatre comissions falleres del Camp de Morvedre van participar diumenge passat, 29 de gener, en una nova edició del concurs de teatre en valencià que organitza, anualment, la delegació de Cultura de la Federació Junta Fallera de Sagunt i que es va dur a terme en la Casa Municipal de la Cultura de Port de Sagunt. Aquest acte va estar presidit per les Falleres Majors, Raquel Martín i Genovés i Ana Isabel Dorado i Capsí.

Teatro17_7

Teatro17_6

Quant a les obres que es van representar els primers a eixir a escena van ser els integrants de la falla El Palleter que va presentar una obra inèdita que portava per títol “Vuit cognoms valencians”; posteriorment va ser el torn de la comissió Gilet que va posar en escena l’obra “La Tia Pepa Tona” de Josep Peris i Celda.

Teatro17_8

Teatro17_4

La tercera falla a actuar va ser El Romano que va presentar el text d’Eduardo Escalante titulat “L’escaleta del dimoni”. Finalment, va ser una altra de les comissions més veteranes d’aquest concurs, El Tabalet, la que represente una altra obra inèdita amb el títol “La finestra indiscreta morvedrina”.

Teatro17_3

Teatro17_9

D’aquesta manera, aquestes comissions seran les que lluitaran per aconseguir els premis al millor actor, millor actriu i millor muntatge/escenografia, guardons que no es donaran a conèixer fins al 26 de febrer, data en la qual se celebrarà l’acte de clausura de les activitats culturals i esportives de la Federació Junta Fallera de Sagunt.

Teatro17_2

Teatro17_1