WebJunta

La Federació Junta Fallera de Sagunt va presentar la seua nova web en el Centre Cívic de Port de Sagunt amb la presència de les Falleres Majors, Patricia Burgos i Sonia Argilés, que es van encarregar d’inaugurar oficialment la web procedint a la publicació d’aquesta notícia en la mateixa.

DSC_1791

Enrique Javier Docón, president de FJFS va iniciar la presentació explicant les raons per les quals es feia la nova web i donant pas al vicepresident de comunicació David Pardo que va explicar detalladament les característiques de la mateixa.

DSC_1794

La nova web fa ús de les últimes tecnologies en desenvolupament, a més de tenir un disseny responsive que permet la correcta visualització en diferents dispositius com a mòbils o tablets. La web permet l’ús en castellà i valencià, utilitza un modern gestor de continguts i s’ha realitzat un complet nou disseny estètic més d’acord amb les tendències actuals.

DSC_1814

Els continguts de la web inclouran informació sobre la història de la Federació, les falleres majors i les seues corts d’honor, les comissions falleres que la componen, l’executiva actual i informació històrica sobre falleres majors i presidents de la Federació.

 

També es publicaran notícies tant dels actes que organitze o en els quals participe la pròpia federació, com dels actes que organitzen les 30 comissions de FJFS. Un altre servei a destacar es l’Agenda Fallera on s’arreplegarà tota l’activitat de món faller morvedrí, actes fallers de FJFS i de les falles, reunions de presidents i d’altres delegacions, calendari de competicions esportives i fins i tot els actes de tercers als quals representants de FJFS acudeixen.

DSC_1793

Finalment s’ha habilitat una zona privada de descàrregues on els representants de les falles, adequadament identificats, puguen accedir a documents com a actes de reunions, formularis varis o els seus propis censos entre uns altres.