La Federació Junta Fallera de Sagunt va visitar, un any més, la festa de les Fogueres que es celebren anualment a la ciutat d’Alacant per a la festivitat de Sant Joan. Durant la primera jornada festiva, la Fallera Major Infantil de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Sonia Argilés i Ruiz, va participar en l’ofrena de flors que es celebra en honor a la patrona de la ciutat, la Mare de Déu del Remei. La desfilada va començar a la Plaça dels Estels i la màxima representant infantil va estar acompanyada pels vicepresidents, Vicente Martín, Juan Carlos Argilés, per el secretàri general, Rafa Burgos i el delegat de comunicació, Ricardo Meliá.

122a

L’endemà, Les Falleres Majors, Patricia Burgos i Sonia Argilés, acompayades per el president Enrique Javier Docón i el vicepresident Vicente Martín, varen ser convidats a una de les mascletaes que es disparen, diariament, a aquesta mateixa plaça on varen compartir la jornada junt amb les Belleses del Foc 2014, Patricia Gadea i Nuria Menargues, les Falleres Majors de Valencia 2014, Carmen Sancho i Claudia Villodre, així com altres representants de les juntes locals i d’altres festes de la Comunitat Valenciana.

122b

Finalment, la Fallera Major de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Patricia Burgos i Sayas, també va participar en la segona jornada d’ofrena de flors a la patrona alacantina. Una jornada de molta emoció per a la màxima representant de la festa josefina al Camp de Morvedre. Patricia va recorrer, junt amb el President Enrique Javier Docón, els vicepresidents, Vicente Martín, Juan Carlos Argilés, el secretàri general, Rafa Burgos i el delegat de comunicació, Ricardo Meliá, tota la desfilada que va transcórrer fins a la concatedral de Sant Nicolau on va fer entrega del seu ram de flors a la verge. Posteriorment, tota la comitiva fallera de la comarca va compartir un sopar de germanor amb els membres de la Federació de Fogueres d’Alacant i la resta de representants festius.

122d