El pròxim 23 de febrer a les 19 h al Centre del Carme Cultura Contemporània de València.

El llibret i el projecte global de la Falla El Mocador de Sagunt gira entorn del disseny i la World Design Capital Valencia 2022.

Compta amb la intervenció de l’élit del disseny nacional i valencià, artistes i arquitectes de prestigi i il·lustradors de reputació internacional, dels quals destaquen set premis nacionals. “Cal destacar la grandíssima qualitat gràfica i literària i un disseny espectacular” ens apunten des de la comissió.

És un llibret que reflexiona sobre l’arquitectura d’una ciutat efímera, és a dir, com dissenyar un espai més amable i sostenible durant la setmana fallera. Altre tema molt interessant són les necessitats d’un disseny més innovador i sostenible a les Falles i el disseny gràfic a les publicacions i cartelleria, en definitiva, disseny per a totes i tots.

Al seu torn, el llibret infantil ha estat dirigit per l’artista Reyes Pe. Han construït un producte participatiu amb la xicalla en diferents tallers i molt pedagògic. Ens han traslladat a l’origen dels llibrets recuperant els elements primigenis de la festa., la literatura de canya i cordill i la tela.

Ressaltar que el llibret és part del programa oficial de la World Design Capital Valencia 2022.

Free Square Brochure Mockup LlibretMocador22_1