Llibrets2022

La Plaça del Fòrum Municipal de Sagunt acollirà aquest diumenge, 27 de febrer, a partir de les 12 hores, l’acte de presentació conjunta dels llibrets de dotze comissions falleres del Camp de Morvedre. Un any més, aquestes falles de la localitat s’uneixen per a donar a conéixer un dels elements de la festa de gran rellevància i que està donant grans alegries a les comissions falleres de la comarca.

Com ja succeïra en els últims anys, aquest esdeveniment té com a objectiu potenciar el vessant cultural del món de les falles pel que han decidit conservar el lema que va sorgir durant la presentació realitzada en 2020 “Fem llibret. Som cultura”.

Així doncs, l’A.C Falla Eduardo Merello, A. C. Falla Penya El Mocador, A. C. Falla Plaça Rodrigo, A. C. Falla Luis Cendoya, A. C. Falla Els Vents, A. C. Falla La Palmera, A. C. Falla Doctor Palos, A. C. Falla La Palmereta, A. C. Falla La Marina, A. C. Falla La Victòria, A. C. Falla Plaça Mare Nostrum i A. C. Falla Teodoro Llorente han organitzat un acte on la cultura local tindrà un gran protagonisme perquè es comptarà amb les actuacions de Wannabe Crew, Els Estrellats i l’Acadèmia de Dansa Aescena.

De la mateixa manera, aquest serà un acte solidari perquè des de l’organització del mateix ha demanat als assistents que realitzen una aportació de material escolar que es donarà a xiquets i xiquetes de famílies en risc d’exclusió social, material que serà entregat a la Fundació ADRA Camp de Morvedre.

Cal destacar que en aquest esdeveniment, que començarà amb una mostra de llibrets sobre les 11:30 hores, que donarà pas a la presentació d’aquests, es contemplaran totes les mesures higièniques i de seguretat vigents a causa de la pandèmia de la COVID-19. #FemllibretSomCultura #Sagunt #fllsc2022