Les Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Raquel Martín i Genovés i Ana Isabel Dorado i Capsí, van acudir el passat cap de setmana a un dels actes més importants dins el calendari de les Festes de la Magdalena de Castelló com és la Galania a les seves noves reines per a aquest any 2017, un esdeveniment que es va dur a terme al Palau de la Festa durant el cap de setmana.

GalaniaCastInf17_1

GalaniaCastInf17_4

GalaniaCastInf17_5

Així doncs, la màxima representant infantil de la festa josefina va anar divendres, 3 de març, a aquest acte on es proclamava a la Reina Infantil de la Magdalena 2017, Berta Montañés i Selma. Aquest esdeveniment, en el qual també va estar present la Fallera Major Infantil de València 2017, Clara M. Parejo, entre altres personalitats convidades, va començar amb una posada en escena circense que convidava a participar-hi i va servir per presentar a totes les madrines infantils de les gaiates d’aquesta ciutat.

GalaniaCastMayor17_2

GalaniaCastMayor17_4

GalaniaCastMayor17_7

GalaniaCastMayor17_1

L’endemà va ser el torn de les representants adultes en una Galania a la qual han assistit la Fallera Major de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Raquel Martín, i la seva homòloga de la Junta Central Fallera de València, Raquel Alario. En aquest esdeveniment, que marca l’inici oficial d’aquests festejos que començaran el proper 18 de març, es va exaltar a la seva nova reina, Estefania Climent i Moreno, amb un discurs que va realitzar Elisabet Breva sobre la tradició i la cultura de les festes fundacionals de la ciutat de Castelló.