PremiosLlibret17_1

 

Les falles del Camp de Morvedre estan d’enhorabona posat que un total de sis comissions han aconseguit premi en el concurs anual que convoca la Generalitat Valenciana per a reconèixer als millors llibrets per la Promoció i Ús del Valencià. La Conselleria d’Educació, Recerca, Cultura i Esports va donar a conèixer ahir la relació de premiats d’aquest concurs els guardons del qual es lliuraran en un acte que tindrà lloc aquest divendres, 10 de març, i que comptarà amb la presència de la Fallera Major, Raquel Alario.

D’aquesta manera, la falla El Mocador ha aconseguit el tercer premi d’aquest concurs en un exercici en el qual compleixen el seu desè any consecutiu estant en el podi d’aquest prestigiós concurs de llibrets de la Comunitat Valenciana; per la seua banda, la comissió La Marina s’ha posicionat entre les deu millors publicacions presentades a aquest certamen posat que s’ha alçat amb el sisè premi.

D’altra banda, el llibret de la falla Eduardo Merello ha aconseguit el premi número 11 mentre que el de la comissió Santa Anna s’ha alçat amb el 23, sent una de les comissions saguntines més laureades en aquest concurs. Per la seua banda, La Victòria ha aconseguit el guardó 37 mentre que Plaça Rodrigo ha obtingut un premi 42.

Algunes de les comissions premiades es van reunir en el casal de la falla El Mocador per a celebrar aquests guardons en un esdeveniment en el qual va estar present la Fallera Major de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Raquel Martín, al costat del president, Rafael Burgos, i la regidora de Cultura Popular, Remei Torrent.