Les Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Beatriz Alós i García i María Villar i Cayuela, van assistir a la presentació del llibre oficial de les festes patronals de Sagunt i Port de Sagunt que es va dur a terme dijous passat, 7 de juliol, en la terrassa del Centre Comercial l’Epicentre, acompanyades pel president de l’entitat fallera comarcal, Rafael Burgos, i el delegat d’Esports, Patxi Martínez.

LlibretFiestas_16_2

Durant aquest esdeveniment, els presidents de les Federacions de Penyes de Sagunt i Port de Sagunt, Ricardo Melià i Manuel Bonaque, respectivament, van donar a conèixer els actes que es van a dur a terme durant un mes en la capital del Camp de Morvedre. I és que els esdeveniments van començar el cap de setmana passat a Sagunt amb un torneig de futbol sala 24 hores, el muntatge dels cadafals i la carrera d’autos bogos, entre altres actes.

Les màximes representants de la festa josefina del Camp de Morvedre a més, acudiran a altres esdeveniments dins de les festes patronals com, per exemple, la inauguració del recinte firal sagunti que tindrà lloc aquest dijous, 14 de juliol. Cal recordar que les festes patronals de Sagunt finalitzaran el 30 de juliol mentre que les de Port de Sagunt es realitzaran des d’aqueix dia i fins al 15 d’agost.

LlibretFiestas_16_1

En l’acte de presentació del llibre oficial de les festes patronals també van estar presents alguns regidors de l’equip de govern, com és el cas de José Vicente Muñoz o Pepe Gil, així com edils d’altres formacions com Sergio Muniesa o Miguel Chover, entre uns altres.