La Casa Municipal de la Cultura de Port de Sagunt va acollir diumenge passat, 25 de febrer, l’acte de clausura de les activitats culturals i esportives de l’entitat festiva comarcal que va estar presidida per les seues màximes representants, Mar Gimeno i López i Andrea Escribà i Fernàndez. En aquest esdeveniment, a més, es va realitzar el certamen de balls de saló en el qual les comissions van posar el ritme a aquesta jornada.

Clausura18_20 Clausura18_19 Clausura18_17 Clausura18_15 Clausura18_14

Com a novetat, enguany, la Federació Junta Fallera de Sagunt va aprofitar l’ocasió per a dur a terme la presentació oficial del llibre Falles 2018, coordinat pel delegat de llibret, Vicente Cuenca, on s’arreplega tot el que s’ha realitzat durant aquest exercici, així com les fotografies dels representants de les comissions i els esbossos dels monuments que es van a plantar en unes setmanes.

Clausura18_13 Clausura18_12 Clausura18_11 Clausura18_10 Clausura18_9

De la mateixa manera, es van donar a conèixer els premis del concurs de narrativa que, en categoria adulta han sigut: el tercer premi ha sigut para Eva Mª Marco i Raro de la falla Santa Anna, el segon per a Aida La Roda i Gómez de Gilet i el primer per a Tere Domínguez i Escolástico, d’aquesta mateixa comissió. En categoria infantil, el tercer premi ha sigut para Judith Alcaide i Sánchez de la Marina, el segon per a Jordi Llanes i Sánchez de Tres d’Abril i el primer premi ha recaigut en Carla Villarroya i Torres del Mocador.

Clausura18_18

Clausura18_1

A més, també es van fer lliurament dels premis del concurs de teatre. En la categoria de millor actor el vencedor va ser Luis Diego i Baeza del Palleter, el segon premi va ser para Jose Mª Catalunya i Oliver de Gilet i el tercer per a Vicente Miret i Flors de Plaça Rodrigo; en la categoria de millor actriu, el primer premi va recaure en María Luisa Biosca i Merida de Plaça Rodrigo i el segon i tercer premi per a les germanes Cristina i Nievas Vila Diaz del Palleter. Quant al millor vestuari i escenografia el vencedor va ser El Palleter seguit de Gilet i El Tabalet mentre que la millor posada en escena va ser també per al Palleter mentre que Plaça Rodrigo i Gilet van ser el segon i tercer classificat, respectivament.

Clausura18_3 Clausura18_4 Clausura18_16

L’acte va finalitzar amb el lliurament de tots els guardons esportius i culturals a les comissions falleres, així com el lliurament dels corresponents llibres oficials. Esment especial per a la falla Plaça Rodrigo, que ha aconseguit la millor participació en les activitats esportives de la Federació Junta Fallera de Sagunt, mentre que El Palleter ha sigut la comissió amb major puntuació en activitats culturals d’aquest exercici.

Clausura18_8 Clausura18_7 Clausura18_6 Clausura18_5