MarinaBocetos_2

L’Associació Cultural Falla la Marina ha dut a terme el seu tradicional acte de presentació en públic de la maqueta i esbossos dels seus dos monuments fallers per a l’any 2015, que participaren un altre any més, de les seves 67 plantades consecutives, en la Secció Especial de Federació Junta Fallera de Sagunt.

L’acte, que va ser acollit per fallers i simpatitzants, va ser presidit per l’artista Antonio Verdugo Ballester i els màxims representants de l’associació. Antonio Verdugo és l’artista més reconegut de la comarca, i és per la seua proximitat, originalitat, gran professionalitat i el seu brillant treball, per la qual cosa la comissió li porta confiant, any rere any, els seus monuments des de 2002.

MarinaBocetos_1

L’acte va començar amb el descobert per part dels nostres màxims representants dels esbossos i maquetes al ritme d’Alegria”, de “Cirque du Soleil”, ja que el monument gran que té com a lema “Cirque Espagne Agonia”, ens explica de manera cirquense i divertida, les acrobàcies i peripècies que cal fer per a poder superar la situació actual, en un particular circ com és el nostre país en l’actualitat, que presenta el seu gran espectacle anomenat Agonia.

L’artista, també ens va delitar amb la presentació de l’esbós del monument infantil, que sota el lema “La Princessa Promessa”, ens explica la història d’uns xiquets que en una festa de pijames, sota la influència de la seua innocència i imaginació, cada amic es converteix en un animal i així van creant els seus protagonistes i representants infantils, la seua meravellosa i màgica història.

Per a finalitzar l’acte la fallera major de l’associació Cristina Queralt Antoni, al costat del president Juan José Monge García, fallera major infantil María Villar Cayuela i el seu president infantil German Cister Lázaro, van agrair a tots els assistents la seua atenció i participació en el mateix.

“Veient el projecte estem desitjant que arribe el 14 de març per a veure el resultat, no dubtem que serà espectacular”