Entrega Premis MEL 2014

La Falla El Mocador de Sagunt ha convocat la sisena edició dels premis Mocador i Emili Llueca al millor assaig sobre falles i cultura popular valenciana publicat en un llibret de falla, guardons que, enguany, tindran una dotació econòmica de 500 euros: 400 euros per al guanyador del Premi Mocador, obert a comissions falleres de tota la Comunitat Valenciana, i 100 euros per al Premi Emili Llueca, al qual concorreran les falles de la comarca del Camp de Morvedre.

Com en anys anteriors, els assajos han de ser originals i han de tindre una extensió mínima de 8.000 caràcters i un màxim de 100.000; a més, en esta edició, com a novetat, es retarda el termini de presentació dels textos, que s’ampliarà fins a les 23.59 hores del pròxim 15 de febrer. Els participants han de remetre a l’adreça de correu electrònic premimocador@lletresfalleres.info un arxiu, preferentment en format Word, que incloga, únicament, el text, sense gràfics ni imatges.

El jurat d’estos assajos, escrits en valencià, estarà format per cinc persones relacionades amb l’àmbit de les falles i la cultura popular valenciana, designades per les entitats convocants; a més, un membre d’El Mocador actuarà com a secretari del jurat, però no tindrà vot.

Una altra de les novetats importants d’esta edició dels premis Mocador i Emili Llueca és que els guanyadors no se sabran el dia de la presentació del llibret d’esta comissió com solia ser habitual. Durant este acte, El Mocador donarà a conéixer els noms dels tres finalistes de cada una de les categories, ja que els premis als assajos guardonats s’entregaran durant la celebració de la Festa dels Lletres Falleres que es realitzarà en passar Falles.

Ací teniu les bases per si voleu consultar-les   Bases Premis MEL 2015