El saló d’actes del Teatre de Begoña va acollir dissabte passat, 13 de maig, un concert educatiu a càrrec de la Unió Musical Porteña (UMP) que va comptar amb la participació del grup de teatre de la falla Luis Cendoya de Port de Sagunt interpretant l’obra de teatre infantil “El Robo del Arcoíris”. Molts van ser els xicotets que van acudir a aquest edifici de la localitat per a gaudir d’aquest esdeveniment cultural.

TeatroCendoya17_ 1

D’aquesta manera, aquest concert es va dividir en dues parts diferenciades. En la primera, el grup de teatre de la falla Luis Cendoya va posar en escena aquesta obra infantil que narra la història d’uns àngels que, cansats de netejar el arcíris, decideixen amagar-ho i ha de ser un policia del món terrenal el que puge al cel a intentar recuperar-ho. Aquesta obra va comptar amb música en directe a càrrec de la Banda Simfònica de la UMP dirigida per Jorge Vivas Baquero i de la Banda Juvenil UMP dirigida per Raúl Domenech Rubio.

TeatroCendoya17_ 2

En la segona part d’aquest esdeveniment, els professors de la Unió Musical Porteña van explicar alguns dels instruments que s’utilitzen com és el cas de la flauta, la trompeta o l’oboè, entre uns altres. Finalment, tots ells van interpretar una peça musical i els més xicotets van poder acostar-se a conèixer d’a prop, i fins i tot a intentar tocar, alguns dels instruments que es van portar per a l’ocasió.

TeatroCendoya17_ 3