MocadorDonacion2019_1

A l’acte d’inauguració de la XVIII setmana cultural del pròxim 13 de novembre a les 20 h al Consell Agrari de Sagunt es farà efectiva.

El passat exercici faller els llaços d’unió entre la falla i el col·lectiu que lluita contra la violència de gènere foren d’un gran equip de persones amb el mateix objectiu, i al seu torn, es va crear una gran amistat.

Maria Gaspar, responsable de l’àrea solidària i Remei Monzó delegada d’igualtat afirmen:” és el pas més coherent que podíem fer, després d’un any col·laborant amb elles. Conéixer la seua tasca i algun cas personal et fa molt sensible amb la causa, són unes valentes i molt guapes per dins i per fóra”. A proposta de les esmentades falleres el col·lectiu faller saguntí, en reunió extraordinària varem aprovar per unanimitat la donació íntegra.

Per la seua part Mayte Lafuente, en representació de l’ONG “Amiguas Supervivientes” afirma: agraïm a la Falla El Mocador la seua gran aportació social i econòmica, totes i tots units hem de lluitar contra aquesta lacra de la societat. És un exemple tot allò que han realitzat durant tot l’any, els seus monuments igualitaris, la seua gala musical solidària i igualitària i altres activitats realitzades”

La dotació econòmica de 500 € es dóna perquè el col·lectiu de dones continue amb la seua lluita i objectius.