Falles de Sagunt

Festa d’Interés Turístic Nacional

<!--:es-->A.C. Falla Els Vents es punto de recogida de tapones para “TODOS CON DIEGO”.<!--:--><!--:va-->A.C. Falla Els Vents és punt d’arreplega de taps per a “TODOS CON DIEGO”.<!--:-->

Vents_TaponesDiego_17_3

Desde hoy, martes 19 de Septiembre, ya se pueden llevar al Casal de A.C. Fallas Els Vents, tapones de uso doméstico para que se hagan cargo, ya que son punto de recogida de TODOS CON DIEGO.

Vents_TaponesDiego_17_2

Esta tarde de martes, las Falleras Mayores Claudia y Jenny, y el Presidente Ernesto, han hecho entrega a Juan, abuelo de Diego, de los tapones recogidos el pasado mes de Julio en la campaña realizada por la comisión “Tapones Solidarios”.

Vents_TaponesDiego_17_1

Además, han obsequiado a la causa, con la insignia de la Comisión, con la que quieren prestar el máximo apoyo.

Vents_TaponesDiego_17_3

Des del dimarts 19 de setembre, ja es poden portar al Casal d’A.C. Falla Els Vents, taps d’ús domèstic perquè es facen càrrec, ja que són punt d’arreplega de TODOS CON DIEGO.

Vents_TaponesDiego_17_2

La vesprada de dimarts, les Falleres Majors Claudia i Jenny, i el President Ernesto, han fet entrega a Juan, iaio de Diego, dels taps arreplegats el passat mes de juliol en la campanya realitzada per la comissió “Taps Solidaris”.

Vents_TaponesDiego_17_1

A més, han obsequiat a la causa, amb la insígnia de la Comissió, amb la que volen prestar el màxim suport.

Novetats recents

Les Falles, Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO

Cerca

Calendari

© 2023 ZapInformática