Falles de Sagunt

Festa d’Interés Turístic Nacional

<!--:es--> 1 Volta a Peu Fallera de 5K de la A.C Falla Xurruca<!--:--><!--:va-->1a Volta a Peu Fallera de 5K de l’A.C Falla Xurruca<!--:-->

La Asociación cultural Falla Xurruca Avenida Hispanitat esta preparando la organización de la 1 VOLTA A PEU FALLERA de 5K de la A.C Falla Xurruca. Meses de mucho trabajo, papeleos y dedicación, pero ya es una realidad!!! Inscripciones abiertas desde mañana martes 18 de Septiembre. Os esperamos a todos en el casal de la falla, calle Almendro nº6 (bajo), martes y miércoles de 18:00h a 20:00h. No os quedéis sin vuestro dorsal y venid a pasar una mañana en familia. Inscripción 5€, con gran bolsa del corredor y almuerzo popular al llegar a meta.

XurrucaVoltaPeu2018_1

CON LA COLABORACIÓN DEL CLUB DE ATLETISMO CAMP DE MORVEDRE

L’Associació cultural Falla Xurruca Avinguda Hispanitat està preparant l’organització de la 1a volta a peu fallera de 5K de l’A.C Falla Xurruca. Mesos de molt de treball,papers i dedicació, però ja és una realitat!!!! Inscripcions obertes des de dimarts 18 de setembre. Us esperem a tots i totes al casal de la falla, carrer Almendro nº6 (baix). Dimarts i dimecres de 18:00h a 20:00h. No podeu quedar-se sense el vostre dorsal i animeu-vos a passar un matí amb família. Inscripcions 5€, amb una bossa del corredor i esmorzar popular a l’arribada a meta.

XurrucaVoltaPeu2018_1

AMB LA COL.LABORACIÓ DEL CLUB D’ATLETISME CAMP DE MORVEDRE

Novetats recents

Les Falles, Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO

Cerca

Calendari

© 2023 ZapInformática