Falles de Sagunt

Festa d’Interés Turístic Nacional

<!--:es-->Recogida solidaria de alimentos en la Falla Eduardo Merello<!--:--><!--:va-->Recollida solidària d’aliments en la Falla Eduardo Merello<!--:-->

CartelRecogida_v2

La Asociación Cultural Falla Eduardo Merello ha iniciado una recogida solidaria de alimentos no perecederos en su casal, situado en la calle Palancia, 46 del Port de Sagunt. El horario para poder colaborar con esta acción es durante todo el mes de junio, los lunes y martes de 19 a 21 horas.

De esta manera, la Falla Eduardo Merello quiere colaborar con el Centro Solidario de Alimentos de Sagunt, entidad a la que se destinarán todos los productos que se recojan durante el mes de junio, para ayudar en su cometido de distribución de alimentos entre las familias más necesitadas de nuestro municipio.

CartelRecogida_v2

L’Associació Cultural Falla Eduardo Merello ha iniciat una recollida solidària d’aliments no peribles en el seu casal, situat en el carrer Palància, 46 del Port de Sagunt. L’horari per a poder col·laborar amb esta acció és durant tot el mes de juny, els dilluns i dimarts de 19 a 21 hores.

D’esta manera, la Falla Eduardo Merello vol col·laborar amb el Centre Solidari d’Aliments de Sagunt, entitat a la qual es destinaran tots els productes que s’arrepleguen durant el mes de juny, per a ajudar en la seua comesa de distribució d’aliments entre les famílies més necessitades del nostre municipi.

Novetats recents

Les Falles, Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO

Cerca

Calendari

© 2023 ZapInformática