La falla El Mocador de Sagunt ha tornat a apostar enguany per les activitats sostenibles i, en aquesta ocasió, les han basat en el món del reciclatge i de la reutilització de materials amb un programa d’esdeveniments que s’ha allargat durant tot l’exercici i que ha conclòs a escassos dies de la setmana gran josefina.

MocadorSostenible17_1

D’aquesta manera, els integrants d’aquesta comissió saguntina, tant adults com a infantils, han participat en diversos tallers de reciclatge i reutilització a més de que s’han anat realitzant diverses excursions durant tot l’any com, per exemple, a la planta de tractament de residus de Algímia de Alfara, entre unes altres.

MocadorSostenible17_2

Així mateix, enguany, el monument infantil també va orientat a les ciències de la naturalesa i és que l’obra de Ricard Balanzà que es plantarà el pròxim 14 de març porta per lema “Llavors”. Aquests, a més, ha permès als fallers del Mocador que la part infantil de la seua llibret vaja destinada a transmetre als més xicotets valors d’educació mediambiental, de sostenibilitat i valors ambientals.

Finalment, cal destacar que l’ornamentació de carrers en la qual està treballant aquesta comissió de Sagunt també es realitzarà amb materials reutilitzats.