Dissabte passat 22 de febrer van donar inici les cavalcades falleres que durant les pròximes setmanes recorreran els carrers de la nostra comarca.

CabSaguntol20_1 CabSaguntol20_3 CabSaguntol20_4 CabSaguntol20_5

Aquest cap de setmana es va celebrar la corresponent a les comissions dels sectors III i IV (Sagunt, Gilet i Faura), que es va celebrar a Sagunt, amb el seu recorregut habitual, des de l’avinguda Doctor Palos per a continuar pels carrers Horts i Camí Reial, finalitzant a les portes de l’Ajuntament de Sagunt, on estava situada la graderia de les autoritats.

CabSaguntol20_7 CabSaguntol20_9

CabSaguntol20_10

CabSaguntol20_13

Un jurat extern, situat en la Plaça de la Moreria i format per experts van ser els encarregats de valorar el treball de les comissions, puntuant, disfressa, carrossa, coreografia i comparsa, premis que es coneixeran el pròxim 16 de març.

CabSaguntol20_12 CabSaguntol20_11

La comitiva l’encapçalaven les carrosses de la Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Sandra Ordiñaga i Aitana González, acompanyades per les seues Corts d’Honor. A continuació, les 15 comissions participants van malbaratar originalitat, color i imaginació, amb temàtiques molt variades i inspirades en el circ, la naturalesa, llocs exòtics, l’art, monstres o la mar.

Aquest pròxim dissabte, 29 de març, es celebrarà la segona cavalcada corresponent als sectors I i II formats per les comissions de Port de Sagunt.