El passat diumenge, 4 d’octubre, la localitat de Llíria va acollir l’acte d’homenatge de les Falleres Majors de la Comunitat Valenciana 2015 a la qual varen acudir un gran nombre de representants de les diverses juntes locals falleres. Entre d’elles, varen estar presents les Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt 2015, Maria Moliner i Ada Fraj, que varen estar acompanyades pel vicepresident de l’entitat fallera del Camp de Morvedre, Vicente Martín i pel Delegat de Cultural, Juanjo Melchor.

HomenajeFFMM15_ 1

La jornada va comptar amb l’assistència de la fallera major de València, Estefanía López, i la seua cort d’honor i la fallera major infantil, María Donderis, que varen ser rebudes en Ca la Vila per l’alcalde Manolo Civera i la Corporació municipal de Lliria.

HomenajeFFMM15_ 2

Posteriorment, es van traslladar al teatre de la Va unir Musical en el qual es va celebrar l’acte oficial d’homenatge a les falleres majors amb l’intercanvi de detalls, i que va explicar també amb l’actuació de la Banda musical UDP Llíria-Camp de Túria-Serrans.

HomenajeFFMM15_ 4

L’alcalde de Lliria Manolo Civera va voler aprofitar aquest acte que reúnía al món faller de la Comunitat Valenciana, per a mostrar la seua “més ferm suport” a la candidatura de les festes falleres per a ser declarades Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la Unesco.

HomenajeFFMM15_ 3

El programa del dia, organitzat per Junta Central Fallera i la Junta Local Fallera de Llíria, ha finalitzat amb un menjar de germanor en un restaurant de la localitat.