Les Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Mar Gimeno i López i Andrea Escribà i Fernández, van iniciar aquest divendres, 9 de març, una ronda de visites institucionals per València acompanyades pel president de l’entitat festiva comarcal, Rafael Burgos, i el vicepresident d’Esports, Rubén Lucas. També van estar acompanyades per l’alcalde de Sagunt, Francesc Fernández, i la regidora de Cultura Popular, Remei Torrent.

VisitaDiputacion18_11 VisitaDiputacion18_10 VisitaDiputacion18_9

Les màximes representants de la festa josefina van acudir, en un primer lloc, a la Diputació de València on van ser rebudes pel vicepresident de l’administració provincial, i alcalde de Faura, Toni Gaspar. Les Falleres Majors van poder conèixer d’a prop el Palau de Batllia a més de la labor que es duu a terme des d’aquesta entitat.

VisitaDiputacion18_2 VisitaDiputacion18_6 VisitaDiputacion18_14

VisitaDiputacion18_16

Posteriorment, la comitiva fallera va acudir fins a les Corts Valencianes on va ser rebuda, en la Sala dels Espills del Palau dels Borja, pel seu president, Enric Morera. En aquesta visita, les Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt van ser obsequiades amb una tablilla que reprodueix el blasó oficial de la família fundadora d’aquest palau a més de poder realitzar una visita guiada per les instal·lacions de les Corts.