Falles de Sagunt

Festa d’Interés Turístic Nacional

<!--:es-->Les Falleras Mayores, Maria y Ada encargadas de la encendida de las luces navideñas<!--:--><!--:va-->Les Falleres Majors, Maria i Ada encarregades de l’encesa de les llums nadalenques<!--:-->

EncendidaLuces14_3

La Navidad ha llegado a Sagunto con el tradicional encendido de la iluminación navideña desde el Ayuntamiento de Sagunto. Las Falleras Mayores de Federación Junta Fallera de Sagunto, María Moliner Rodríguez i Ada Fraj López han sido las encargadas de presionar el botón de encendido junto al alcalde de la ciudad, Sergio Muniesa, la concejal de Comercio, Concha Peláez y otros miembros de la corporación saguntina.

EncendidaLuces14_2

EncendidaLuces14_5

En este acto, han participado los niños de la Coral del colegio San Vicente Ferrer de Sagunto que han sido los encargados de poner música a este evento y deleitar a todos los asistentes con un repertorio variado de villancicos.

EncendidaLuces14_4
FOTOS: PACO BONOEncendidaLuces14_3

El Nadal ha arribat a Sagunt amb el tradicional encés de la il·luminació nadalenca des de l’Ajuntament de Sagunt. Les falleres Majors de Federació Junta Fallera de Sagunt María Moliner Rodríguez i Ada Fraj López han sigut les encarregades de pressionar el botó d’encés al costat de l’alcalde de la ciutat, Sergio Muniesa, la regidora de Comerç, Concha Peláez i altres membres de la corporació saguntina.

EncendidaLuces14_2

EncendidaLuces14_5

En aquest acte, han participat els xiquets de la Coral del col·legi Sant Vicent Ferrer de Sagunt que han sigut els encarregats de posar música a aquest esdeveniment i delectar a tots els assistents amb un repertori variat de nadales.

EncendidaLuces14_4
FOTOS: PACO BONO

Novetats recents

Les Falles, Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO

Cerca

Calendari

© 2023 ZapInformática