Artistas Luis Cendoya

La falla Luis Cendoya del Port de Sagunt ja ha fet públics els noms dels artistes encarregats de realitzar els seus monuments fallers per al pròxim exercici faller 2022-2023. Una vegada més, aquesta comissió de la ciutat ha decidit renovar tant a Antonio Andrés Sánchez per a la realització de la seua falla infantil com al borrianense José Luis Pascual Nebot, més conegut com ‘Pepi’, per a l’adulta.
D’aquesta manera, aquesta comissió del Port de Sagunt tornarà a comptar amb José Luis Pascual Nebot ‘Pepi’, integrant del Gremi Provincial d’Artesans i Artistes Fallers de Borriana amb qui duran a terme el seu tercer projecte en comú després dels dos primers premis aconseguits en secció primera en aquestos dos últims anys. Cal recordar que aquest conegut artista ha plantat falles en diverses poblacions com Burjassot, Cullera, Gandia, Torrent, Silla, Manises o València, com és el cas de la comissió Plaça del Mercat Central, que milita en 1ªA.
D’altra banda, la falla Luis Cendoya també ha decidit renovar la seua confiança en l’artista infantil, Antonio Andrés Sánchez, membre de la pròpia comissió en la qual plantarà la seua huitena falla consecutiva després d’haver aconseguit, aquest 2022, el segon premi de la secció primera així com el guardó d’Enginy i Gracia i el de millor ninot de secció.
«Per a nosaltres és una satisfacció el poder continuar treballant al costat d’aquestos dos artistes com portem fent des de fa diversos exercicis. Espere que puguam continuar aconseguint els grans resultats que hem aconseguit en aquests últims anys tant amb les nostres falles grans com amb les infantils», ha afirmat el nou president de Luis Cendoya, Juan Vicente Solaz.