Falles de Sagunt

Festa d’Interés Turístic Nacional

<!--:es-->La Falla el Romano organiza la III Máster Zumba Solidária<!--:--><!--:va-->La Falla el Romano organitza la III Màster Zumba Solidària<!--:-->

La Asociación Cultural Falla el Romano organiza de nuevo con Elena San Gerónimo y Nova Fitness Studio una Máster Zumba Solidaria. Este es el tercer aó que se lleva a cabo esta máster de zumba al municipio de Sagunto, además, esta vez colaborando con ASPAU, la Asociación Proyecto Autismo de Valencia. El objetivo de esta máster de zumba es pasar un mañana bailando para una causa solidaria.

RomanoZumbaSolidario18
Las inscripciones tienen un precio de 5 euros i se pueden realizar en Nova Fitness Studio i en el mismo evento, el cual tendrá lugar el sábado 3 de febrero de 11 a 12:30 horas en la plaza Cronista Chabret en Sagunto.L’Associació Cultural Falla el Romano organitza de nou amb Elena San Gerónimo i Nova Fitness Studio una Màster Zumba Solidària. Aquest és el tercer any que es du a terme aquesta màster de zumba al municipi de Sagunt, a més, aquesta vegada col·laborant amb ASPAU, la “Asociación Proyecto Autismo” de València. L’objectiu d’aquesta màster de zumba és passar un matí ballant per a una causa solidària.

RomanoZumbaSolidario18

Les inscripcions tenen un preu de 5 euros i es poden realitzar en Nova Fitness Studio i en el mateix esdeveniment, el qual tindrà lloc el dissabte 3 de febrer de 11 a 12:30 hores a la plaça Cronista Chabret a Sagunt.

Novetats recents

Les Falles, Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO

Cerca

Calendari

© 2023 ZapInformática