● Es tracta de la XVI edició de la Torrà de la Falla La Marina.

Este divendres, 10 de Maig de 2019. Una any més, i ja van 16 des que va començar a celebrar-se en 2003, la A. C. Falla la Marina ha organitzat el seu tradicional Torrà, davall la directiva de la falla capitanejada per la presidenta Eva Cayuela Medina. Junt amb la comissió han assistit empreses portuàries, associacions, regidors de l’Aj. de Sagunt, president i vicepresidents de de Federació Junta Fallera de Sagunt que acompanyaven les falleres majors Ines Miret i Herrero i Paula Marrón i Perez.

Marina_torra_19_2

Un any més, A. C. Falla la Marina torna a acostar la nostra comissió i la nostra festa a un col·lectiu com ho és el portuari, a les empreses i als seus empleats.. El port marítim sempre ha sigut un element fonamental en l’entorn del barri de la Marina. La iniciativa suposa un acte d’agraïment per la col·laboració que sempre presten i un merescut acte de bo veïnat amb ells.

Com en anys anteriors, a les 14:00h, els assistents han pogut disfrutar d’un esmorzar a base de carn a la brasa en l’entorn de la Plaça de la Marina.

Marina_torra_19

Com ve sent costum, la A. C. Falla la Marina hi ha va voler agrair a les entitats col·laboradores amb un obsequi, que enguany ho han tornat a realitzar els alumnes del Centre ocupacional Socoltie, als quals els volem agrair esta labor.