Dissabte que ve 15 de Juny de 2019, a les 10:30h, Falla Els Vents de Port de Sagunt es suma a la campanya de #Libera1m2 del projecte “Libera”, on organitza l’únic esdeveniment d’arreplega de fem voluntari en les províncies de València i Castelló.

Vents_Libera191

1m2 per la Naturalesa és la trobada ciutadana nacional que promou LIBERA. Un dia, només un dia, per a netejar de fem els espais naturals del nostre país.

#LIBERA és un projecte promogut per SEO/BirdLife en aliança amb Ecoembes i té com a objectiu evitar la basuraleza en el nostre territori.

La basuraleza consistix a tirar o abandonar residus en entorns rurals i costaners en compte de depositar-los en el contenidor corresponent. Esta acció suposa un impacte negatiu en la naturalesa … << La nostra intenció amb la participació en este projecte, és conscienciar la població per a evitar esta mala pràctica i educar els nostres menors intentant crear un futur millor. >>

És la tercera ocasió que Els Vents col·labora amb EcoEmbes en en Projecte LIBERA. En esta ocasió Falla Els Vents és l’única Associació que ha organitzat un esdeveniment que ha organitzat un esdeveniment en les províncies de València i Castelló, per la qual cosa encara quedant dos setmanes per a això, Falla Els Vents ja té més de mig centenar d’inscripcions de voluntaris que s’han sumat a la causa. És un esdeveniment obert a la participació i Els Vents vol promoure el voluntariat i la solidaritat pel nostre Medi Ambient, com a Falla més Sostenible en el Camp de Morvedre 2019 reconeguda amb el Premi Lafarge a això, Els Vents continua la seua labor d’educació i acció per la causa del Medi Ambient.

Per a sumar-te i participar en l’esdeveniment el pròxim 15 de Juny en què es farà una neteja del Delta del Riu Palancia i la seua desembocadura en la Platja de Port de Sagunt, únicament cal manar la inscripció a actividadeselsvents@gmail.com , un simple missatge, on es diga que EM SUMISC amb nom, cognoms, dni i telèfon de contacte.

Des de Falla Els Vents animen a la participació ciutadana. Si entre tots i totes netegem el xicotet espai que és 1m2, podem fer una gran labor pel nostre Medi Ambient.

Suma’t!!