El Nadal va arribar als casals de les comissions falleres del Camp de Morvedre durant la primera setmana d’aquest mes de gener. Com marca la tradició, durant els dies 2 i 3 de gener, les Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Mar Gimeno i López i Andrea Escribà i Fernàndez, al costat de les seues Corts d’Honor, van visitar els pessebres muntats per les 30 falles de la comarca.

Reyes18_1 Reyes18_2

La primera de la jornada es va iniciar en el municipi de Faura per a continuar a Gilet i en els casals de les 13 comissions falleres que planten els seus monuments a Sagunt; l’endemà, per la seua banda, les màximes representants de la festa josefina van visitar els quinze casals de les falles de Port de Sagunt, iniciant-se el recorregut en Xurruca-Hispanitat per a finalitzar en Baladre.

Reyes18_13 Reyes18_14 Reyes18_15

Les Falleres Majors i les seues Corts d’Honor van ser les teloneres dels grans protagonistes d’aquestes jornades ja que, després de la visita de les màximes representants als casals, van acudir a tots ells els Reis Mags, Melchor, Gaspar i Baltasar els qui van repartir regals, alegria i il·lusió entre tots els xicotets i xicotetes que van acudir als casals en aquests dos dies.