Sens cap dubte un dels dies més importants de la festa josefina al Camp de Morvedre és l’entrega de premis que, tradicionalment, es realitza durant la vesprada del 16 de març enfront de les portes de l’Ajuntament de Sagunt. Aquest acte va estar presidit per les Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Maria Moliner i Ada Fraj , els representants de Targa Cecina i l’alcalde de la localitat, Sergio Muniesa, que va assistir acompanyat d’altres regidors del consistori saguntí.

PPC_3749

PPC_3738

Enguany la falla El Palleter va fer doblet, es va convertir en la millor falla del Camp de Morvedre en les dues categories, en el monument gran va ser gràcies a l’obra de l’artista Alberto Rajadell amb el lema “Les Falles, Una festa que enamora”. En la categoria infantil, van aconseguir aquest premi amb “The Winner is… SAGUNT” de l’artista alacantí Sergio Gómez.

PPC_3800

PPC_3807

PPC_3801

L’encarregat de llegir els premis, ja no sols dels monuments fallers sinó també de la resta de concursos organitzats per la Federació Junta Fallera de Sagunt, va ser el Secretari General de l’organisme faller morvedrí, Rafa Burgos. Després de la lectura, totes les comissions que formen part d’aquesta federació varen passar per la tribuna per a arreplegar tots els premis que havien guanyat de mans de les màximes representants de la festa fallera josefina de la comarca.

PPC_3870

PPC_3866

FOTOS: PACO BONO